بهترین دوربین فیلمبرداری 4k ، دوربین فیلمبرداری حرفه ای

دوربین فیلمبرداری حرفه ای چه ویژگی هایی دارد؟

دوربین فیلمبرداری حرفه ای، از آن دست عنوان های نسبتاً گول زننده است.
ما معمولا تصور می کنیم داشتنِ هرچیزی که در حدِ اعلایِ حرفه ای گری و بی نقصی باشد، می تواند ما را به یک ستاره تبدیل کند.
اما نمی دانیم که اگر با قِلق ها و چم و خمِ همین دوربین حرفه ای بی نقص آشنا نباشیم، نتیجه نا امیدی مضاعفِ ما می شود چون می گوئیم کارِ من با بهترین دوربین هم خوب از آب در نیامد، پس یعنی من کلا استعدادش را ندارم.
ما فرض را بر این می گذاریم که شما با امکاناتِ یک دوربین حرفه ای فیلمبرادری چندان آشنا نیستید اما حالا نیاز به راهنمایی برای خریدش را دارید.

دوربین فیلمبرداری حرفه ای به دردِ چه کسانی می خورد؟

ما همیشه به دنبالِ بهترین ها هستیم و به کم و متوسط هم راضی نمی شویم، اما مسئله این است که با توجه به قیمت های فعلی، چاره ای جز قانع بودن به کم نداریم.
تازه حتی همین کمِ غیرِ حرفه ای هم کلی خرج روی دستمان می گذارد و کیفیتش به کفرِ ابلیس نمی ارزد.
پس قبل از هر چیز اول نیازتان را بررسی کنید و بعد پول را به هوا بزنید. شما بلاگرید؟ تولید محتوایِ حرفه ای می کنید (یعنی طوری که از آن کسب درآمد کنید)؟ استودیویِ عکاسی و فیلمبرداری دارید؟ در حالِ ساختِ یک فیلمِ کوتاه یا بلندِ سینمایی هستید؟ اگر همه این ها هست پس شما نیاز به خریدِ یک دوربین فول امکاناتِ بدونِ مرگ دارید.
یعنی باید پیِ قیمتش را به تن بمالید و البته به این فکر کنید که خیلی زود جبران می شود. اما اگر قضیه تولید دابسمش و طبیعت گردی های 5 سال یک بار و … باشد، ترجیحا به همان دوربین موبایل یا دوربین های فیلمبرداری خانگی رضایت بدهید و جیبتان را بیهوده خالی نکنید.

ویژگی های دوربین فیلمبرداری حرفه ای

وقتی از بهترین دوربین فیلمبرداری 4k یا همان حرفه ای ها حرفه می زنیم، یعنی به طبع باید ویژگی هایی داشته باشد که چند سر و گردن از دوربین های موبایل بالا تر باشد. یک دوربین فیلمبرداری حرفه ای می تواند چنین امکاناتی را در اختیارات بگذارد:

دوربین فیلمبرداری حرفه ای ، بهترین دوربین برای فیلمبرداری
  • اگر بحثِ رزولوشن برای شما در اولویت باشد و دوست داشته باشید فریم به فریمِ فیلمتان طبیعی، باجزئیات و با کیفیت باشد، این نوع از دوربین ها بهترین انتخاب شما هستند.
    حرفه ای ها با سطحِ کیفی فول HD یا 4K، به راحتی در بازار قابلِ خریداری هستند و دستیارانِ وفاداری برای شما خواهند بود.
  • لغزشِ دوربین همیشه می تواند کار را به ویرانی بکشاند و نگرانی تمامِ فیلمبردارانِ حرفه ای است.
    درونِ بهترین دوربین برای فیلمبرداری، لرزشگیر هایی وجود دارد که می تواند حتی در نبودِ سه پایه، گیمبال یا استابلایزرِ خارجی، تا حدِ قابلِ قبولی لرزش های دست را خنثی کند.
    قطعا می دانید که این چیزی نیست که بشود در داخلِ دوربین های موبایل یا آن هایی که از نوع خانگی و ارزان قیمت هستند پیدا کرد.
  • یکی از ویژگی هایی که بهترین دوربین های فیلمبرداری دارند، حافظه ذخیره سازی بالای آن هاست.
    از طرفی به خاطرِ حرفه ای بودنشان، باطری های هوشمندی هم دارند و همین باعث می شود در طولانی مدت، با قدرتِ شارژ دهی بالا به فعالیت بپردازند.
    در ضمن این مدل از دوربین ها به علتِ سطحِ بالایِ کیفی میکروفون هایشان، باعث می شوند نیازِ شما تا حدِ زیادی به خریدِ میکروفون های جداگانه و گران قیمت کمک بشود.
    می بینید؟ در حقیقت شما فقط یک دوربین برای فیلمبرداری خریداری نمی کنید، بلکه در کنارش یک کارتِ حافظه قدرتمند، یک میکروفون حرفه ای و یک لرزشگیر هم دارید. پس علاوه بر موضوعِ رزولوشن، این فاکتور ها هم در بالا رفتنِ قیمت تمام شده بهترین دوربین فیلمبرداری 4K موثر است.

2 نوع از بهترین دوربین فیلمبرداری 4K

دوربین فور کی، یعنی وسیله ای که بتواند عرضِ فیلمِ شما را با اندازه 4000 (یا به طور دقیق تر 3840) پیکسل نشان بدهد.
این یعنی حرفه ای بودنِ مطلق، یعنی شفافیتی که حتی اگر 30 سال بعد به دستِ آیندگان رسید، بتوانند ما را با تمامِ جزئیاتِ چهره و زنده بودنِ رنگ ها تجسم کنند.
اگر بخواهیم به چند مورد از بهترین دوربین فیلمبرداری 4K اشاره کنیم، باید گزینه های پیشِ رو را به شما پپیشنهاد بدهیم: 

بهترین دوربین های فیلمبرداری حرفه ای ، دوربین حرفه ای فیلمبرداری
  • کانن 5D Mark IV از محبوب ترین دوربین های فیلمبرداری 4k محسوب می شود. البته شاید قیمتِ 68 میلیونیِ فعلی اش شما را از خرید منصرف کند اما اگر نیاز هایتان را لیست کنید و بخواهید حرفه ای واردِ میدان بشوید، قطعا هزینه ای که می پردازید ارزشمند خواهد بود.
    اگر می خواهید با فوکوسِ خودکارِ قدرتمندش، سوژه را بدونِ از دست دادن شکار کنید، این مورد بهترین گزینه است.
    آلیاژ منیزیمی که در طراحی بدنه اش استفاده شده، باعث می شود در هر شرایطِ جوی استحکام خودش را حفظ کند. ایزویش می تواند تا 102400 واحد افزایش پیدا کند. حسگر فول فریم و صفحه نمایشِ لمسیِ 3.2 اینچی اش حسابی دلبری می کند.
بهترین دوربین های فیلمبرداری ، بهترین دوربین برای فیلمبرداری
  • سونی آلفا a7S III، حسگرِ فول فریمِ 12 مگاپیکسلی اش می تواند یک سینمایِ سیار و در دسترس برایتان بسازد.
    سیستمِ فوکوسِ خودکارش می تواند در 759 نقطه به صورت همزمان فوکوس کند. لرزشگیرِ 5 محوره داخلی اش هم نقشِ یک استابلایزرِ نامرئی و قدرتمند را ایفا می کند. باطری قدرتمند و کارت حافظه کم نظیری هم دارد.

معرفی دوربین فیلمبرداری حرفه ای

ما بهترین دوربین های فیلمبرداری حرفه ای را به آن هایی پیشنهاد می کنیم که دوست دارند یک پله بالا تر از امکاناتِ دوربین های 4k را داشته باشند. از جمله:

دوربین فیلمبرداری حرفه ای ، بهترین دوربین های فیلمبرداری حرفه ای
  • سونی مدلِ HXR-NX200 یعنی تمامِ آنچه که از بی نقص بودن و یکه تازی در میدان نیاز دارید.
    لنزِ G این مدل از دوربین سونی، یک زومِ 24 برابری را برای شما به همراه دارد. شگفتی دیگری که این بار سونی در این مدل رقم زده است، طراحی دو درگاه کارت حافظه برای آن است. رنگ ها در طبیعی ترین حالتِ ممکن در تاریخ ثبت می شوند.
    این مدل، هم قابلیتِ ضبطِ با سطحِ کیفیِ 4K را دارد هم فول HD برای همین شما یک رزولوشنِ 50 مگاپیکسلی را تجربه خواهید کرد. در ضمن باتری با هر بار شارژ قابلیتِ ضبطِ 150 دقیقه فیلم به صورتِ سینمایی و حرفه ای را دارد.
بهترین دوربین فیلمبرداری 4k ، دوربین حرفه ای فیلمبرداری
  • کانن EOS CVO هم کاندیدایِ دوربین فیلمبرداری حرفه ای است. حسگر این دوربین super 35 از نوعِ شگفت انگیزِ DGO است. قابلیتِ تصویربرداری 4K و 2K 180P CROP آن باعث می شود هوش از سرِ آدم بپرد.
    به علتِ کیفیتِ بالایِ ثبتِ رنگ، کارِ شما را در هنگامِ تدوین و ویرایش فیلم آسان می کند. نمایشگر ال سی دی و کارت حافظه قدرتمندش هم می تواند مکملِ شما در ساختِ یک فیلمِ سینمایی اسکار بگیر باشد.
  • حالا که به آخر مقاله رسیدیم بگویید که شما جزو فیلمبرداران مبتدی هستید یا حرفه ای؟ از چه دوربین فیلمبرداری استفاده می کنید؟ کیفیتش راضی کننده است؟

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *