ترفند فیلمبرداری با موبایل ، ترفند های فیلمبرداری با موبایل

شگفتی های ساده ترفند فیلمبرداری با موبایل

ترفند فیلمبرداری با موبایل؟ می بینیم که بالاخره تصمیم گرفته اید با پتانسیل های دوربین گوشیتان آشنا شوید و حسابی گرد و خاک به پا کنید.
در حقیقت یادگیری ترفند های فیلمبرداری با موبایل، یک سپرِ قوی برای جلوگیری از هزینه هایی مثلِ خریدِ دوربین گران قیمت است.
ما اصولا فکر می کنیم فقط یک وسیله لوکس و خیلی فضایی می تواند به کمکان بیاید. اما حرفه ای عمل کردن، همیشه به مجهز بودن ربط ندارد.
گاهی فقط کافی است کار کردنِ درست با همان ابزاری که در دست داریم را یاد بگیریم و بعد از نتیجه شگفت زده شویم.

اهمیت یادگیری ترفند فیلمبرداری با موبایل

ترفند های فیلمبرداری با موبایل ، ترفندهای فیلمبرداری با گوشی

آدم نمی داند به روحِ باعث و بانی رواج دادنِ فضای مجازی درود بفرستت یا چی. سوشال مدیا تا جایی که یک شگفتی تازه محسوب می شد واقعا هیجان انگیز بود.
اما حالا انگار خیلی از ما با وجودِ آن که از آن بیزاریم و در کنارش احساس اضطراب و کمبود اعتماد به نفس می کنیم، باز هم وابسته اش هستیم و دوست نداریم دورش بی اندازیم.
ویدیو ها محبوب ترین بخشِ فضای مجازی هستند و همیشه بیشترین طرفدار را داشته اند. از طرفی بیننده دوست دارد یک محتوایِ با کیفیت، بدونِ لغزش، حرفه ای و چشم نواز ببینید.
پس یادگیری ترفند های فیلمبرداری با گوشی، پاشنه آشیلِ تولیدِ محتوایِ ویدیوییِ با کیفیت و مخاطب پسند است.

اصولی ترین ترفند های فیلمبرداری با موبایل

شاید فکر کنید وقتی حرف از آموزش دیدنِ ترفند فیلمبرداری با موبایل به میان می آید، حتما قضیه خواندنِ یک سری ورد های سرخپوستی یا پیاده کردنِ حقه های شعبده بازی است.
اما داستان رئال تر از این حرفاست؛ طوری که همه ما می توانیم با رعایت کردنشان، به طورِ واقعی عملیشان کنیم. مثلا:

نرخ فریم، اولین ترفند فیلمبرداری با موبایل

فریم ریت به شما کمک می کند تصاویر را نرم تر و کریستالی تر ضبط کنید.
عددِ 24، نرخِ فریم سینمایی است اما برای گوشی نمی توان به آن رسید. برای همین یکی از ترفند های فیلمبرداری با موبایل را پیاده می کنیم. به این صورت که با فریم ریت 60 فیلمبرداری کنید.
حالا اگر قرار بر اسلوموشن کردنِ ویدیو باشد، این فرایند تا دو برابر آهسته تر و دیدنی تر اتفاق می افتد.

سرعت شاتر را تنظیم کنید

ترفند فیلمبرداری با گوشی موبایل

فریت ریت شما هر عددی که هست، سرعتِ شاتر شما باید دو برابر آن باشد.
پس مهمترین و دومین ترفند فیلمبرداری با گوشی موبایل، رساندنِ شاتر اسپید به حالِ خوب است. دلیلش این است که شما مثلِ دوربین های حرفه ای نمی توانید در موبایل با گشودگی دیافراگم سر و کله بزنید پس سرعتِ شاتر اهمیتِ بیشتری پیدا می کند.
علت این که می گوئیم همیشه باید دو برابر باشد این است که اگر کمتر از فریم ریت باشد، فیلمِ شما با هر چرخش، چیزی شبیه به خارج شدنِ روح از بدنِ اجسام را ضبط میکند چون تصویر دچار کشیدگی می شود.

به ISO توجه کنید

اگر در شرایطِ نوری غیر یک دست و پیچیده نیستید، ایزو را روی عدد صد قرار بدهید. در غیر این صورت بهتر است افزایشش بدهید. فوکوس را هم با زدنِ ضربه روی صفحه گوشی و با توجه به حرکتِ هر سوژه تنظیم کنید.

تراز سفیدی

وایت بالانس استاندارد یعنی این که هر سوژه ای که در مقابلِ لنزِ دوربین است، با رنگِ حقیقی خودش ثبت شود.
یعنی سفیدی برف واقعا سفید باشد و آبیِ آسمان، به طبیعی بودنِ همان بلو اسکایی باشد که در واقعیت در حالِ دیدنش هستیم.
وایت بالانس باید در خودِ محلِ فیلمبرداری تنظیم شود. به این صورت که مقدار عددی را با توجه به دمایِ رنگیِ محیط تنظیم کنید.
توجه به این ترفند فیلم گرفتن با موبایل، روی طبیعی شدنِ خروجی کارِ شما تاثیر بی نهایتی دارد.

دوربین را درست حرکت بدهید

ترفند فیلم گرفتن با موبایل ، ترفند فیلمبرداری با گوشی موبایل

شما حتی اگر عالِم دهرِ ترفند های فیلمبرداری با موبایل باشید و حتی اگر بهترین و گران ترین برندِ یک دوربین حرفه ای را خریداری کنید، اما در هنگامِ حرکت بلغزید در حقیقت باختید.
درست است که حالا حتی دوربین های موبایل هم یک استابلایزر درونی دارند، اما این لرزش گیر هم توانی دارد و قدرتِ دفعِ هر زلزله ای را ندارد. پس:

  • گیمبال بخرید

  • گیمبال به جرات یکی از بهترین اختراعاتِ بشر است. این وسیله هر چقدر تعدادِ محور هایش بیشتر باشد، بهتر و بی نقص تر می تواند لرزش های دوربین در هنگامِ چرخش را خنثی کند.
    این ابزار قیمتِ زیادی ندارند اما اگر به دنبالِ یک رفیق همیشه همراه حتی در زمانی که از پنجره ماشین آویزانید و از یک سوژه دیگر در حالِ فیلم گرفتن هستید می گردید، فقط گیمبال می تواند به کمکتان بیاید.

  • سه پایه، پایه ای ترین ترفند فیلمبرداری با موبایل

  • شاید بدیهی به نظر برسد اما تکیه گاه داشتنِ دوربین و بدونِ حرکت ماندنِ آن، اصولی ترین ترفندی است که باید رعایتش کنید.
     شما هیچ وقت نمی توانید به یک فیلم با کیفیت و رزولوشنِ حرفه ای برسید، مگر آن که در هنگامِ فیلمبرداری از سوژه های ثابت، از سه پایه برای ایجاد ثبات استفاده کنید.

امیدواریم این ترفند ها به شما در گرفتنِ یک فیلمِ وودی آلنی با موبایلتان کمک کند.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *