ویدیو لایت ، ویدیو لایت چیست

جهان ویدیوهایتان را با ویدیو لایت نورانی تر کنید

ویدیو لایت یکی از سخاوتمند ترین ابزارِ نورپردازی است.
با آن که جثه کوچکی دارد و مکانیزمِ پیچیده ای هم ندارد، می تواند همان نورِ قدرتمندی باشد که عاقبت بر ظلمت پیروز می شود.
شاید ما نامِ رینگ لایت یا سافت باکس را بیشتر شنیده باشیم و کمتر به کاربرد های ویدیولایت فکر کرده باشیم. احتمالا دلیلش این است که قیمتِ سافت باکس ها و اجناسِ مشابهش به مراتب کمتر از ویدیولایتی است که قصدِ خریدش را داریم. اما در هر حال ما این جا هستیم تا شما را با این قهرمانِ شکست دهنده تاریکی ها آشنا کنیم.

ویدیو لایت دقیقا چیست؟

یک فیلم یا یک عکسِ خیره کننده، علاوه بر آن که نیاز به یک خالقِ حرفه ای دارد تا بهترین ژست و پوزیشن را به او بدهد، بدونِ نور قابلِ رویت نیست.
این روز ها بازارِ خریدِ ابزارِ نورپردازی، داغ و البته گیج کننده است. یعنی تولیدکنندگان محتوا های ویدیویی، دقیقا نمی دانند باید از کدام ابزار استفاده کنند تا فضای صحنه از راهِ نورپردازی، دلنشین بشود.
از بینِ دریایی از برند ها و تجهیزات، نورپردازی با ویدیو لایت هیچ شکی برای حرفه ای بودن باقی نمی گذارد. چرا؟ مگر این ویدیو لایت چیست که عالم همه دیوانه اوست؟

این منبعِ نوری، به یک نواختیِ تابش و قدرتِ لامپ های ال ای دیِ خود مشهور است.
در حقیقت همان پنلی است که می تواند تمامِ نواقصِ حاصل از سایه های آزاردهنده را کاور کند.
حالا چرا به یک همچین وسیله ای نیاز دارید؟ چون شما همیشه نمی توانید از نورِ اغراق آمیزِ فلاشِ دوربین برای روشناییِ سوژه استفاده کنید. اول از این که فلاش به صورتِ متمرکز می تابد اما ویدیو لایت، پیوستگی و گستردگی دارد.
دوم این که اگر قدرتِ فلاش را فرضا یک لامپِ ال ای دی در نظر بگیرید، باید قدرتِ ویدیولایتها را با 100 لامپ ال ای دی مقایسه کنید. تازه شما هیچ وقت نمی توانید با یک فلاش، دمایِ محیطِ فیلم یا عکس را تغییر بدهید، ولی با قابلیت هایی که ویدیولایتهای حرفه ای به شما می دهند، به راحتی می توانید این رویا را محقق کنید.

چرا باید به فکر خرید ویدیو لایت باشید؟

کاربرد ویدیو لایت ، راهنمای خرید ویدیو لایت ، انواع ویدیو لایت

شما در حالِ مطالعه راهنمای خرید ویدیو لایت هستید. از طرفی هم چون نمی خواهیم بدونِ دلیل حرفی بزنیم و فقط شما را ترغیب به خریدِ چیزی بکنیم، چند دلیل برای ارجح بودنِ این وسیله نسبت به سایرِ ابزار های نورپردازی می آوریم.
حالا اگر در انتها دیدید که واقعا قانع کننده بودند، برای خریدش برنامه ریزی کنید. این وسیله علاوه بر آن که مرگ ندارد و تحتِ هر شرایطِ جوی سازگاری می کند، دو دلیلِ عمده دیگر برای برتریِ کیفی اش نسبت سایرِ همکارانش دارد. از جمله:

خورشیدی که شما را ذوب نمی کند

لامپ های ال ای دی، ابداً گرمایِ آزار دهنده ای ایجاد نمی کنند.
این ویژگی خصوصا برای زمانی که یک تایمِ طولانی باید ویدیولایت را نزدیک به چهره خود قرار بدهید، یک موهبت الهی محسوب می شود. این گونه دیگر جلوی دوربین به اندازه حبه های انگور عرق نمی ریزید.
نکته باور نکردنی اینجاست که شاید تصور کنید چون به اندازه کافی گرما تولید نمی کنند، پس در نتیجه قدرتِ چندانی هم ندارند. اما باید گفت که سخت در اشتباهید.
ال ای دی از نافذ ترین لامپ های ساخته شده به دستِ بشر است و با قدرتی باور نکردنی یک نورِ طبیعی و مطلوب تولید می کند.
لومن های واقعیِ به کار رفته در ویدیو لایت، به نسبتِ سایرِ تجهیزات نور پردازی، باعث می شود شما در انتهای ماه هزینه کمتری برای قبضِ برق پرداخت کنید و از طرفی دوست دار محیط زیست باشید.

روی ترازو، همیشه بُرد با ویدیولایت است

البته تصور نکنید که چون سنگین است، برنده این مسابقه وزن کِشی می شود.
اتفاقا فاکتوری که ما برای تعیینِ بهترین وسیله نورپردازی قرار می دهیم، سبکی و قابلِ حمل بودنش است.
لامپ های ال ای دی ازکم وزن ترین لامپ هایِ ساخته شده به دستِ بشر هستند. هم چنین جنسِ بدنه ویدیولایت (که یا پلاستیکِ فشرده شده است و یا کاسه های استیلی چندین بار صیغل خورده) یکی دیگر از عواملی است که باعثِ کاهشِ وزنش می شود.
هم چنین  از جنبه هایی که این وسیله را دوست داشتنی تر می کند، انعطاف پذیری او از لحاظِ سایز و اندازه است.
در چند سالِ گذشته ویدیولایت هایی در بازار عرضه شده که کمی کوچک تر از تلفن های همراه هستند و به راحتی قابلیتِ نصب بر روی گوشی به هنگامِ عکاسی و فیلمبرداری را دارند.
این دقیقا همان آپشنی است که رینگ لایت ها یا سافت باکس ها و ابزارِ دیگرِ نورپردازی ندارند و باید به صورتِ ثابت و ایستا از آن ها استفاده کرد.

انواع ویدیو لایت را بیشتر بشناسید

نورپردازی حرفه ای با ویدیو لایت یک رویای دور از دسترس نیست. ما برای این حرفمان تا این جا دلایلِ قانع کننده ای گفتیم. حالا وقتش رسیده با گونه های متنوعش بیشتر آشنا شوید.

ویدیو لایت از نوع سایزِ کامل

نورپردازی با ویدیو لایت ، نورپردازی حرفه ای با ویدیو لایت

قدرت و حرفه ای گریِ که در این نوع از ویدیولایت ها وجود دارد، باعث می شود که ما آن را بیشتر مخصوصِ آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری بدانیم.
مثلا اگر به دنبالِ یک منبعِ تمام و کمالِ نوری می گردید، ما پنل های ال ای دی سایز کامل را به شما پیشنهاد می دهیم. این وسیله، پایِ ثابتِ نورپردازی در مصاحبه محسوب می شود.
هم چنین در صحنه های فیلمبرداری کلوزآپ از چهره بازیگران، ویدیولایت های سایز کامل بهترین گزینه هستند که خوشبختانه در هر سایز و اندازه ای پیدا می شوند. اگر بخواهیم یک برندِ قابلِ احترام از این مدل نام ببریم باید به افسانه یِ (گوداکس LED500c) اشاره کنیم.

ویدیولایت های جیبی

البته این نامی است که ما برایش اختراع کردیم و تا به حال با این اسم صدا نشده است. این پنل های ال ای دی، به علتِ قابلِ حمل بودن و سایزِ کوچکشان، ویژه نصب بر روی گوشی های همراه طراحی شده اند.
به این صورت که شما می توانید از گیره مخصوصش برای اتصال به روی گوشی همراهتان استفاده کنید و یک منبعِ نوریِ خالص و پیوسته را همواره در حینِ فیلمبرداری و عکاسی، پا به پای دوربین حرکت بدهید.
نوعِ دیگری هم از ویدیولایت ها هستند که بر روی کفشکِ دوربین های فیلمبرداری و عکاسیِ حرفه ای قرار می گیرند که به آن ها پنل های دوربینی می گویند و برندِ مکس لایت همیشه بهترینِ این نوع را به بازار عرضه کرده است.

حالا تجربه شما چیست؟ برای تولیدِ یک محتوای ویدیویی از رینگ لایت استفاده می کنید یا ویدیو لایت؟

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *