انواع تیزر تبلیغاتی که باید بشناسید

اگر نگاهی به مقاله بهترین تیزر های تبلیغاتی که در همین سایت با شما به اشتراک گذاشته شده بود، بیاندازید، تا حدِ زیادی با جهانِ برندسازی به وسیله تبلیغات آشنا می شوید.
اما در هر صورت از آن جایی که بحث های مربوط به انواع تیزر تبلیغاتی، بیش از اندازه گسترده هستند و قابلیتِ پردازش دارند، ما این بار در قالبِ این مقاله، اطلاعاتِ شما را تکمیل می کنیم. پس تا انتها با اکستون استودیو همراه باشید.

تاثیراتِ روان شناسانۀ انواعِ تیزر های تبلیغاتی

انواع تیزر های تبلیغاتی در تلویزیون را حتما دیده اید. شاید این را ندانید اما به تلویزیون لقبِ بیرحم ترین وسیله سرگرمی که توسطِ بشر ساخته شده است را داده اند. دلیلش چیست؟ چرا باید این جعبه سحر آمیز، بی رحم باشد؟ یعنی ممکن است یک روز از کوره در برود و ما را در حالتی که به روی کاناپه لم داده ایم بُکشد؟!

شاید تلویزیون؛ این وسیله معصوم، کمی پر حرف و سرگرم کننده، قدرتِ حمله کردن و از پای در آوردن ما را نداشته باشد، اما به قدری هوشمندانه ساخته شده و به مرور ما را به خودش معتاد می کند که اگر حواسمان نباشد، دستِ کمی از تاثیراتِ مواد مخدر خانه مان بر انداز ندارد!

شهر، شهرِ فرنگه... تیزر تبلیغاتی از همه رنگه

درست که این شهرِ فرنگِ رنگارنگ، اوقاتِ بی کاریِ ما را پر  می کند، اما پس از مدتی سلیقه های ما را تحتِ تاثیرِ خودش قرار می دهد.  مثلا اگر عادت داشتیم که هر ده سال یک بار فرش های خانه را عوض کنیم، حالا دیگر به لطفِ جلوه گری های انواعِ تیزر تبلیغاتی، همچین بدمان هم نمی آید هر دو سال یک بار این امرِ غیر ضروری را انجام بدهیم.

اگر در گذشته تنها به نوعِ خاصی از یک برندِ کفش علاقه مند بودیم، حالا دیگر دوست داریم همه کفش هایی که در انواعِ تیزر های تبلیغاتی در چشم ما فرو می کنند را امتحان کنیم و یک دور پا بزنیم.
|این ها تنها نمونه های کوچکی از اثراتِ تیزر های تبلیغاتی هستند و الحق هم که کارشان را خوب انجام می دهند، چرا که اصلا رسالت و وظیفه انواعِ کلیپ تبلیغاتی، ایجادِ حسِ نیاز در مشتری و جذب و قانع کردنِ او برای خریداری محصولاتی است که شاید در حالِ حاضر هیچ احتیاجی به آن ها نداشته باشد.

تاریخچه انواع کلیپ تبلیغاتی

اگر به در‌آوردن تاریخچه و کشفِ اولین های هرچیز در دنیا علاقه داشته باشید، احتمالا این داستانی که که درباره گذشته انواع تیزر تبلیغاتی نقل شده است را شنیده اید. تقریبا چیزی حدود 20 سال از اختراعِ تلویزیون می گذشت؛ زمانی که دیگر این فناوری، از حالتِ آزمایشی اش خارج شده بود و دیگر تبدیل شده بود به جزئی جدایی ناپذیر از زندگی مردم.
از آن جایی که آمریکا همیشه مهدِ خلاقیتِ های مربوط به تلویزیون، سینما و رسانه بوده است، این بار هم در حوزه ساخت انواع تیزر تبلیغاتی پیش گام شد و اولین آگهی ساخته شده در دنیا که به معرفی یک محصول میپرداخت را به مدتِ 20 ثانیه در معرضِ نمایش قرار داد. اما این یک تبلیغِ ساده نبود.

مدیرانِ مارکتینگ از همان اول هوشمندانه عمل کردند و خوب می دانستند باید در چه ساعتی این تبلیغ به روی آنتن برود تا بیشترین بازخوردِ مثبت را داشته باشد؛ حالا بهترین زمان چه وقتی است؟
ورزشِ بیسبال، از محبوب ترین و پر بیننده ترین ورزش های ایالتِ متحده است. کمپانیِ سوئیسیِ Bulova Watch، در یک حرکتِ دو سر بُرد، اولین بار تبلیغِ ساعت های مچی خود را قبل از شروعِ مسابقه بیسبال بینِ دو تیمِ بروکلین داگرز و فیلادلفیا فیلیز، به روی آنتن برد. این تکنیک، هنوز که هنوز در دنیای انواع تیزر های تبلیغاتی به کار میرد؛ فنِ تبلیغِ یک محصول، پیش از آغازِ مسابقات و سریال های پر بیننده واقعا جواب می دهد!

امروز اما تیزرهای تبلیغاتی دیگر فقط فیبرهای نوری مربوط به تلویزیون را طی نمی کنند. حالا پلتفرم هایی مثل اینستاگرام در دنیای تبلیغات گوی سبقت را از تلویزیون ربوده اند (همینقدر کتابی و جدی).

قیمت ساخت تیزر تبلیغاتی اینستاگرام؟

شاید این روز ها بیشتر از دیدنِ تلویزیون، درگیرِ بالا و پائین کردنِ صفحاتِ اینستاگرام باشیم. پس در نتیجه این بستر یکی از پر طرفدار ترین فضاها برای نمایشِ انواع کلیپ تبلیغاتی است.
اما به صورتِ کلی، این که شما چه میزان می خواهید از محبوبیتِ اینفلوئنسر های اینستاگرامی و پیج های پر طرفدارِ دیگر، برای به نمایش گذاشتنِ تبلیغات خود استفاده کنید، کاملا وابسته به بودجه شماست و این که می خواهید از کدام نمونه متن تیزر تبلیغاتی که بیشترین بُرش را دارد استفاده کنید. مثلا یک نمونه متن تیزر های تبلیغاتی مربوط به همان ساعتِ بلووا است که در بخشِ تاریخچه به آن اشاره کردیم، با این شعار که: آمریکا خودش رو با بلووا تنظیم میکنه!

هر چه قدر که شعار و متنِ تبلیغاتی شما کوتاه و تر و آهنگین تر باشد، قیمتِ طراحی اش بیشتر است اما از طرفی اثر گذاریِ همیشگی اش بر ذهنِ مشتری تضمینی است.
باید گفت که پکیج های تبلیغاتی اینفلوئنسر ها، قیمتِ ثابتی ندارد. آن ها با توجه به محبوبیت و تعداد دنبال کنندگانشان، در ازای هر استوری در ساعاتِ پر بازدید از 100 هزار تومان تا گاهاً 20 میلیون تومان از شما دریافت می کنند که این رقمِ آخری بیشتر برای اینفلوئنسر هایی است که فالوور های بیش تر از 1M دارند.

پیش به سوی شناخت انواع تیزر های تبلیغاتی

گفتیم که انواع کلیپ تبلیغاتی، دریچه ای است برای قانع کردنِ مخاطبانِ تلویزیون و رساندنِ این پیام که؛ شما به محصول ما نیاز دارید ولی تا امروز نمی دانستید! بنظر شما با توجه به بالا بودن قیمت تیزر تبلیغاتی و درآمدهایی که این صنعت به جیب صاحبان رسانه در کشورهای مختلف سرریز می کند، نباید هر روز خلاقیتِ بیشتری در این صنعت به کار گرفته شود و دسته بندی اش گسترش پیدا کند؟ قطعا چرا.

صنعتِ تبلیغات هم مثلِ هر شغلِ پر درآمدِ دیگری، سلیقه مشتریانِ سفارش دهنده اش را در نظر می گیرد و به آن ها قدرتِ انتخاب از بینِ ساختِ انواع تیزر تبلیغاتی را می دهد. به صورتِ کلی انواعِ کلیپ تبلیغاتی در این 5 گروه قرار می گیرند که به اولویتِ محبوبیت‌شان دربارۀ آن ها صحبت می کنیم.

تیزر های تبلیغاتی رئال

از آن جایی که اسمش، وظیفه اش را فریاد می زند؛ کمی از دادنِ اطلاعاتِ کودکانه و حرافی کردن هایمان می کاهیم! اما به صورتِ کلی، تیزر هایی که در آن، تنها از عناصرِ انسانی استفاده می شود و هیچِ موجودِ غیر واقعی و خیالی در آن ها حضور ندارد، دردنیای انواع تیزر های تبلیغاتی، جزء کلیپ های رئال قرار می گیرند.

مثلا در تبلیغِ یکی از ماء شعیر های داخلی بیش از اندازه از عناصرِ انسانی استفاده شده طوری که مخاطب آرزو می کند کاش نوعِ بشر همین حالا از روی زمین نیست و نابود شود تا صدایِ حماقت آلودِ کاراکترِ این آگهی که باعثِ خون ریزی پرده های گوش می شود، خاموش شود.

تیزر های تبلیغاتی انیمیشنی

نمونه بارزِ این مثال از انوع کلیپ تبلیغاتی، تبلیغِ بیسکوئیت های باغ وحشی است. در این سبک از تیزر سازی، شما به صورتِ کامل از شخصیت های خیالی استفاده می کنید و چیزی از دنیایِ حقیقت را در آن وارد نمی کنید. این که می گویند این سبکِ انیمیشن و کارتونی برای کودکان است را هم باید به صورتِ کلی یک ایده منسوخ و بی قاعده دانست چون اثرگذاری اش بر مخاطب، محدودیتِ سنی ندارد. مثلا به نظرِ شما کارتونِ شهر اشباح یا مدفنِ کرم های شب تاب برای کودکان است ؟!

تیزهای تبلیغاتی ترکیبی ( رئال/انیمه)

این گونه از انواعِ تیزر تبلیغاتی، ترکیبی از واقعیت و خیال هستند. شبیه به کارتونِ کریستوفر رابین که در آن شخصیتِ اصلی کارتون یک پسر بچه حقیقی است و دوستِ خیالی او یک خرسِ زرد رنگِ انیمیشنی است که با هم واردِ دنیای جادویی کارتون ها می شوند یا تبلیغ اخیر سامسونگ برای گوشی موبایلش که در بالا هم عکسش را مشاهده می کنید. این سبک برای تبلیغاتی که قصدِ جان بخشی به اجسام را دارند، به گونه ای که مثلا یک دستمال توالت به علتِ کیفیت و حضورِ همیشگی اش در خانه، پس از مدتی با شخصیتِ آگهی دوست می شود، بسیار اثر گذار است.

تیزر های موشن گرافیکی

اگر به دنبالِ یک تبلیغِ نسبتاً ارزان در مقایسه با تیزر های رئال و انیمیشنی هستید، ما به شما تیزر های موشن گرافیکی را معرفی می کنیم که اتفاقا بابِ دلِ این روز های طرفداران تبلیغاتِ اینستاگرامی است.

تیزر های استاپ موشن

همه ما کارتون بره ناقلا را حداقل یک بار دیده ایم. این سبک از تیزر های تبلیغاتی دقیقا به شیوه این کارتون ساخته می شوند. از شخصیت ها پس از ساخته و پرداخته شدن در لوکیشن ها و موقعیت های مختلف عکس برداری می شود و پس از آن عکس ها در کنارِ هم به صورتِ قطاری ردیف می شوند و در نهایت یک تبلیغ به سبکِ کارتون های استاپ موشن ساخته می شود.

اگر شما هم به دنبالِ ساخت انواع تیزر تبلیغاتی و تیزر های معرفی محصول هستید، با اطمینانِ خاطر استودیو اکستون را برای خلقِ رویا های تبلیغاتی خود در دنیای واقعی، انتخاب کنید.

این مطالب را هم حتما بخوانید:

فهرست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *